Despre Centrul Medical ULTRATEST


     Centrul medical ULTRATEST funcţionează de la începutul anului 2005, având ca obiect de activitate efectuarea de servicii de laborator. Laboratorul este dotat cu aparatură modernă, de ultimă generaţie şi are posibilitatea de a efectua analize de: biochimie, hematologie, bacteorologie, parazitologie, imunologie, hormonologie, citologie, spermograme.

     Personalul laboratorului este format din cadre calificate, cu experienţă în medicina de laborator: un medic primar de laborator care coordonează întreaga activitate profesională, un medic specialist de laborator expert în parazitologie, hormonologie, spermograme şi cinci asistente de laborator extrem de bine pregatite.

     Clădirea în care funcţionează laboratorul a fost renovată şi modernizată în totalitate, spaţiul fiind compartimentat în funcţie de domeniile de activitate: o încăpere pentru biochimie şi hormonologie, o încăpere pentru parazitologie, o încăpere pentru bacteorologie, alta pentru citologie şi una pentru neutralizarea produselor patologice cu risc microbiologic. În centrul medical se mai află două săli de aşteptare şi trei cabinete pentru consultaţii de diferite specialităţi (endocrinologie, pediatrie-alergologie, psihologie-psihiatrie, medicină sportivă-EKG, medicina muncii, medici de familie).

     Ca dovadă a profesionalismului cu care se lucrează, laboratorul a efectuat începând din anul 2005 un număr de aproximativ 110.000 de analize pentru mai mult de 20.000 de pacienţi.

     Laboratorul nostru este acreditat din partea CAS Mureş şi înscris în Registrul Unic al Cabinetelor Medicale. În vederea asigurării unor analize cât mai precise şi exacte, Ultratest lucrează numai cu furnizori acreditaţi RENAR şi ISO.

     În eventualitatea unei colaborări viitoare, pentru informaţii suplimentare, vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Laboratorul detine certificat de Acreditare R.E.N.A.R. conform documentului atasat

Certificat de acreditare