Laboratorul ULTRATEST introduce un nou test in lucru si anume Detectia Mycoplasma si Ureaplasma. Testul are o sensibilitate foarte mare, iar rezultatul se elibereaza in doar 48 de ore. Pentru testele pozitive se intocmeste antibiograma (tot in cele 48 de ore).

Produsele biologice din care se poate detecta Mycoplasma/ Ureaplasma sunt: secretii cervico-vaginale, secretii prostatice si uretrale (recoltate de medic ginecolog sau urolog) dar si sperma sau urina emisa spontan.

De ce este necesara testarea pentru acest tip de bacterii?

Mycoplasma hominis si Ureaplasma urealyticum sunt bacterii care pot provoca infectii ale tractrului uro-genital atat la femei cat si la barbati.

Infectiile cu M. hominis se transmit prin contact sexual neprotejat sau de la mama la fat in timpul nasterii pe cale naturala, iar simptomele intalnite sunt: infectii ale uretrei, infectii prostatice, inflamatii ale epididimului, infectii vaginale, endometrite etc.

Ureaplasma urealyticum nu se incadreaza in clasa bacteriilor cu transmitere sexuala insa aceasta se poate contacta prin diferite alte moduri. Una dintre problemele cele mai grave in infectiile cu U. urealyticum sunt atat infertilitatea feminina cat masculina (inhiba mobilitatea spermatozoizilor)

Va asteptam de luni pana vineri intre 7:30 si 19:00 pentru mai multe informatii sau la numerele de telefon: 0755 088 224 sau 0265 250 670. Puteti vizita si site-ul www. ultratestmures.ro pentru mai multe noutati.

PROMOTII

PRET VECHI

PRET NOU

Pachet promotional (Hemoleucograma, Colesterol, Glicemie, TGO, TGP, examen sumar de urina)

66 lei 49 lei